Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2018 14:39 - Безопасен стероид за наддаване на тегло: нандролон
Автор: anabolbg Категория: Спорт   
Прочетен: 461 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.12.2018 14:41


Нандролон деканоатът е популярен препарат сред любители и дългогодишните атлети. Предоставя възможност за увеличаване на мускулната маса без особено очевидни прояви на странични ефекти. Използва се изключително в цикли за натрупване на мускулна маса. Винаги върви заедно с други стероиди, за да подобри ефективността на цикъла.

Нандролонът действа на принципа на увеличаване на азотния баланс - увеличаване на доставките на азот. Азотът, от своя страна, е задължителна част от протеина. Спортист, чието равновесие е в положително състояние, осигурява директен импулс за растежа на нови мускулни клетки, които могат да произвеждат повече протеини, отколкото преди.

Нандролон деканоатът действа и като анти-катаболитен, утаява хормона на стреса кортизол. Блокирането на кортизоловите рецептори е забележимо дори и в периода на диети с ниско съдържание на въглехидрати. В този случай спортистът се възстановява по-бързо и може да си позволи по-трудни тренировки.

Нандролонът в културизма се използва за покачване на масата, за да се увеличи мускулната маса. В хода на сушенето да се използва лекарството е нерентабилно. Като правило, нандролон деканоатът се прилага заедно с мощен андроген, като тестостерон пропионат или енантат. През втората половина на курса нандролонът се замества с boldenone или primobol.

Нандролон в други спортове

 Много допинг скандали се причиняват точно от употребата на този препарат. Футболистите и тенисистите използват нандролон за повишаване на издръжливостта. Факт е, че нандролонът не е най-доброто лекарство за увеличаване на здравината, но издръжливостта се увеличава значително, поради образуването на червени кръвни клетки. Изгодно е да се използва безопасен стероид за повишаване на теглото във функционалните спортове, където категорията не е важна и, ако няма опасност за допинг тестовете.

Друга положителна точка на нандролон е задържането на синувиална течност в ставните торбички. Поради това спортистът забравя за старите си наранявания и оплаквания от болки в ставите, коленете, лактите. Това отново ви позволява да тренирате по-интензивно и безопасно и да постигнете своята върхова форма. Единственото лошо е че след като се спре употребата лека полека връщате назад.

Разбира се, една от целите е връщането на ставите към пълноценна работа. Така че нандролонът има положителен ефект върху нивото на калций в тялото, поради което се използва в медицината за лечение на остеопороза.

 Нандролон и задържане на вода.

Този ефект може да се наблюдава по време на курса с нандролон само ако дозата се увеличава. Това обаче не се изразява в такава мощна степен, както при използването на същия тестостерон.

Малко химия. Тестостеронът - мъжкият полов хормон - под действието на ензими, се превръща в дихидротестостеронът. В резултат на това вече си имаме работа с мощен андроген, но и с голям списък от странични ефекти. Нандролонът е безопасен стероид за увеличаване на теглото, защото се превръща в по-мек андроген - дихидронаронлон. В резултат на това спортистът избягва проблеми свързани със страничните ефекти от използването на АС. Когато се използва нандролон в адекватни дози, на практика липсват странични ефекти. Разбира се, може да усещате по-голямо кръвно налягане, но това е нормално явление, когато човек бързо започва да покачва мускулна маса. Увеличаването на налягането не може да се избегне дори при условията на естествени тренировки.

Дозировка на нандролон деканоат

Ако състезателят едва сега започва да се запознае със спортната фармакология, тогава можете да започне с 200-300 mg седмично. За средните спортисти стандартната доза е 400-600 mg нандролон на седмица. Най-напредналите потребители на анаболни стероиди използват дози от 1 грам на седмица.

Честотата на дозиране е веднъж на всеки 7-8 дни, на базата на полуживота на веществото. Въпреки това специалистите съветват по-чести инжекции за стабилно поддържане на стероид в кръвта.

С какво може да се комбинира нандролон?

Нандролонът може да действа като безопасен стероид върху мускулната маса, но използването му соло е направо неразумно. Поради това се приемат анаболни комбинации. Ретаболил и тестостерон пропионат, нандролон фенилпропионат и тестостерон ципионат са добър стак за повишаване на теглото. Супер сила и наддаване на на тегло, можете да постигнете с Deca Durabolin, Tester C и Methandrostenolone.

За да се компенсира  прогестогенната активност на нандролона, е разумно да се добави winstrol или орална форма на strombafort. В този случай качеството на натрупаната маса се увеличава и страничните ефекти под формата на задържане на течности се свеждат до минимум. Ако искате да закупите един от най-качествените Нандролони на българския пазар ви съветваме да посетите онлайн магазин Anabol.bg. Там се предлагат различни видове марки анаболни стероиди, от които и руския гигант Pharmacom Labs.

След курсова терапия и нандролон

За възстановяване на тялото след курс на нандролон се използват стандартни препарати пост курсова терапия: гонадотропин, кломид.






Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anabolbg
Категория: Спорт
Прочетен: 82857
Постинги: 22
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031