Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2017 00:42 - Халотестин - Информация
Автор: anabolbg Категория: Спорт   
Прочетен: 1349 Коментари: 0 Гласове:
0



Флуоксиместеронът по действие е прекурсор на метилтестостерона, който въпреки промените в химичната си структуа е много по-андрогенен от тестостерона. Както и всички андрогенни стероиди, халотестинът увеличава протеинния анаболизъм и намалява катаболизма. Предизвиква задържане на азот (с което подобрява азотния баланс, но само при достатъчен прием на калории и протеин!), на натрий и калий. Халотестинът се използва главно за покачване на сила, а не за мускули. Той е предпочитан от силови трибойци, желаещи да запазят или качат силата си, без да качват мускулна маса, тъй като не искат да минат в по-горна категория. В бодибилдинга се използва излючитено в пред състезателна подготовка, тъй като дава характерна мускулна плътност и релеф - мускулния размер не се увеличава, но състезателят изглежда по-масивен заради по-добрата плътност.


image
  Тъй като е силно андрогенен и в същото време ароматизира много малко, с него се постига качване на андрогенното ниво, като концентрацията на естроген остава ниска. Дозировка от 20 мг не предизвиква задържане на вода и сол, което го прави още по-желан. Увеличава агресивността и затова е предпочитан от трибойцита, щангистите и особено от боксьорите. Нормалната дневна доза е 20-40 мг, билдърите обикновено вземат 20-30 мг, а трибойците 40 мг и нагоре (дозировката варира в зависимост от теглото, приема на други медикаменти и т.н). Дневната доза се разделя на две равни части, които се вземат сутрин и вечер с много течности, вода или прясно мляко, Цикълът с него при дози от не повече от 20-30 мг дневно трябва да се ограничи до максимум 4-6 седмици, след което се прави пауза до пълното възстановяване на сперматогенезата. Тъй като е 17-алфа алкилиран, халотестинът може да се взема по време на хранене, без това да окаже влияние върху действието му. При гадене може да се взема след хранене, а ако пропуснете момента за прием, вземете дозата колкото може по-бързо (ако вече е време за следваща доза, отпишете изпуснатата и продължете по разписание - никога не вземайте двойна доза!). Не трябва да се взема при свръхчуствителност или алергия към него, при заболявания на черния дроб, бъбреците или сърцето, от мъже с рак на простата или гърдите, бременни и кърмещи жени. Продължителният прием на халотестин (както и на всички 17-алфа алкилирани андрогени) може да доведе до развитие на рак на черния дроб, отоци, хепатит и други сериозни усложнения. При диабетици може да намали нивото на гликоза в кръвта, а полуживотът му е приблизително 9,2 ч.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ:

Освен анадрола и метилтестостерона, халотестинът е оралният стероид с най-много странични ефекти. Той подлага черния дроб на изключително голямо натоварване и често е причина за тежки увреждания. Често срещани странични ефекти са увеличено производство на мастните жлези (акне), кръвотечение от носа, главоболие, болки в стомаха и намаляване или спиране на производството на хормоните в тялото. Може да се появи и диария, увеличение на окосмяването, намаляване на увеличение на сексуалното желание, свиване на тестисите, нарушения на съня, мъжки тип оплешивяване, болки или увеличение в обема ба гърдите при мъжете, дълга (до 4 часа) болезнена ерекция и често желание за уриниране, удебеляване на гласа, нарушение на менструалния цикъл, увеличаване размера на половите органи и намаляване на размера на бюста при жените - направо вълшебен препарат нали? Тези странични ефекти могат да се засилят или да се появят нови при комбинация с други популярни анаболни стероиди. Халотестинът не трябва да се приема, когато се вземат препарати против диабет. Мъжете стават лесно раздразнителни и агресивни. Както стана въпрос, не предизвиква гинекомастия (но при дози от 20 мг дневно!), както и качване на кръвното налягане, въпреки че в описанието ще прочете думите "гинекомастия" и "отоци" - това са просто стандартните предупреждения при използването на андрогенни стероиди. Жените трябва да избягват халотестина, тъй като може да причини съществена и донякъде необратима вирилизация (проявяване на мъжки полови белези).

КОМБИНАЦИИ С ДРУГИ ПРЕПАРАТИ:

Ако ви е омръзнал бионаболът, може би ще предпочетете халотестина. Бързото качване на силата с него може да превърне в качествена маса чрез комбинирането му с други анаболни инжекционни стероиди като Болденон, Дека Дураболин, Тестостерон Ципионат. Тези комбинации са много подходящи за билдери, лесно задържащи вода и склонни към гинекомастия. Много добри резултати могат да се постигнат само с 30 мг халотестин дневно и 700 мг Болденон на всеки 2 дни за 4 седмици. Ако страничните ефекти на халотестина не ви спрат, остава един последен - цената. Таблетките от 5 и 10 мг са много скъпи - на черния пазар 10 милиграмови таблетки (100) струват около 200 лева италианската версия струва 50 тина лева, но за 40 таблетки.



Тагове:   холотестин,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anabolbg
Категория: Спорт
Прочетен: 83572
Постинги: 22
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930