Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2016 20:43 - Популярни Анаболни Стероиди
Автор: anabolbg Категория: Спорт   
Прочетен: 610 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.10.2016 11:57


 За напредналите спортисти придобиването на качествени стероиди и спортна храна не е проблем. Сега в интернет можете да намерите почти всякаква информация, включително и за хормонални препарати. Стероидите са пуснати на спортния пазар от доста дълго време, както и резултатите от приемът им вече са описани в многобройни коментари. Нещо повече, тези прегледи са написани от хора, които не се интересуват от продажбата на тези продукти. Всеки спортист трябва да придобива мнение на по-опитни колеги, и след това да си намерите материален начин или Софтуер за определяне на диета по вашето собствено телесно тегло.

Един от най-признатите допинг вещества от спортистите е нандролон. Той е широко известен и получава добри отзиви в 90% от случаите. Retabolil (активно вещество) показва изключително своята положителна страна, и само 10% от хората, които използват това лекарство не са получили желания ефект и са недоволни от тази инвестиция. Невъзможно е да се съди за обективността на оценката на малцинството, защото винаги има неизвестна точност относно приемът на стероиди.

75% от от хората приемащи стероиди са постигнали добри резултати като напълно отговарят на техните желания. 25% от анкетираните са забелязали доста сериозно намаление в килограмите си. До 90% от анкетираните смятат, че мускулната маса е конфигурирана правилно и е с добро качество. Характеристиките са разнообразни: увеличаване на мускулната сила, подобрен релеф, повишаване на спортните постижения.

80% от употребяващите се страхуват от проява на странични ефекти, но само 20% от тях са предлазположени. В днешни дни информация относно стероиди по форуми и блогове е предостатъчна, дори можем да се запознаем с различни мнения относно фармацевтични компании и т.н.

Ако проучим повече въпроса относно даден анаболен стероид това безпорно е Оксандролон – Анавар. Той се приема в период от 6 до 8 пълни седмици, с постепенно увеличаване на обема (20 до 80 мг). Резултатът удолетворява 90% от хората, приемащи това лекарство. Те отбелязат много добър набор от мускулна маса, изразен релеф, не присъщи странични ефекти. Но ако се анализира стойността на Oxandrolone в различните онлайн магазини и след това сравним мнения за него в блогове и форуми, можем да заключим, че приблизително 2/3 от спортистите продаващи го на черно в фитнес залите завишават значително цената му.

Не можем да подложим на анализ всеки широко разпространен стероид. Чрез разследване в интернет, можем да получим информация не само като цяло, но също така и да се запознаем с конкретните случаи или необходимите препоръки. Например, изчисляването на необходимата доза на ден, при което да получим максимален ефект. Производителите на стероиди в повечето случаи прилагат дозирани предписания.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anabolbg
Категория: Спорт
Прочетен: 83613
Постинги: 22
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930