Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2016 20:58 - Alphabol от Alpha Pharma ( Метандростенолон )
Автор: anabolbg Категория: Спорт   
Прочетен: 1095 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.04.2016 21:02


 Име: Alphabol

Активно вещество: Метандростенолон

Производител: Alpha Pharma (Индия)

Форма: Таблетки 50 бр. 10 мг и 30 бр. 25 мг

Alphabol е анаболен андрогенен стероид с активна съставка метандиенон. Можем да кажем, че този стероид е най-известния в спортния фармакологичен пазар. Той е изобретен в началото на 60-те години на XX век, от компания Ciba. Първоначално метанът се използва само като лекарство за подобряване на цялостната функция и ускоряване на възстановяването от изгаряния.

 

Alphabol от Alpha Pharma

След известно време, лекарството започва активно да се използва от спортисти, тъй като придава значителни подобрения в краткосрочен план. Като цяло Алфабол е много качествен стероид, но в днешни дни на пазара има много невярна клеветническа информация. Много от така наречените експерти надценяват токсичните ефекти на "метан" и омаловажават неговите анаболни способности. Цялата тази информация е в резултат на нелоялната конкуренция на пазара. Анаболната активност Alphabol - 200% от тестостерон, андроген - 50%. Активното вещество е обект на по-малка степен в естрогенна реализация, лека чернодробна токсичност. Времето на полуживот е около 6-8 часа, времето за откриване на допинг контрол - до три месеца. По този начин, Alphabol може да се използва от спортисти в основен период.

 

Ефектите от приема на Alphabol

Приемът на Alphabol стимулира синтеза на протеини, увеличава мускулната издръжливост и при минимална продължителност от прием, един спортист може да покачи  8-10 кг. Активната съставка увеличава червените кръвни телца. Можем да кажем, че странични ефекти не присъстват ако се спазват препоръчителните дози.

  • -          Укрепване на ставите и костите.
  • -          Лека стимулация на намаляване на мазнините. Ефектът зависи от спортната диета и интензивните тренировки.
  • -          Повишен апетит.

 

Как да приемате Alphabol

Въпреки че Alphabol си е значително безвреден (както споменахме в умерени дози) този фармакологичен агент трябва да се приема с повишено внимание, без наличието на някакви противопоказания (хипертрофия на простатата, високо кръвно налягане, заболявания на сърдечно-съдовата система, черния дроб и т.н.). Дневната доза за всеки спортист е индивидуална, въз основа на опита, физиологични параметри, цели и финансова възможност. Препоръчителната дневна норма е 30 милиграма, разделена на няколко етапа. Приемът на Alphabol от Alpha Pharma помага за защитата на организма от острието в хормоналните нива. Продължителността на цикъла е 4 до 8 седмици. Приемането на лекарството на празен стомах засилва ефекта, обаче, може да се увеличи тежестта върху черния дроб. Що се отнася до това как се приема Alphabol заедно с други анаболни стероиди, по-добре се консултирайте с по-опитен. Общите препоръки, който можем да дадем са да не се прескача препоръчителната дневна доза Alphabol. Правилната комбинация не само увеличава скоростта на анаболния ефект, но също така значително намалява риска от нежелани реакции. За мускулна маса е най-добре в съчетание в комплект с Примоболан, Strombafort, тренболон, тестостерон и нандролон.

Странични ефекти

Страничните ефекти на Methandrostenolone Alphabol част са с една трета по-голям афинитет към рецептора на естрогена. В резултат на това може да се появи гинекомастия. За да се предотврати това, приемайте ароматазни инхибитори - вещества, които блокират образуването на естроген в кръвта и повишават нивото на гонадотропини и тестостерон. Наличието на метиловата група в позиция алфа 17 причинява леко токсичен ефект върху черния дроб и намалява свързващия глобулин. Също така, възможните странични ефекти на Alphabol - задържане на течности, акне, атрофия на тестисите, прекомерно увеличаване на сексуалното желание. Прием на Метан Алфа Фарма от жени не се препоръчва, тъй като е много вероятно да се появи маскулинизация.

 

Коментари Alphabol

Както при всеки друг стероид, коментари за Alphabol от Alpha Pharma са доста противоречиви. Като цяло, хората са доволни от качеството на натрупване на мускулна маса, наличността и цената на лекарството, цялостната му ефективност. Най-честите оплаквания са причинени от ясно изразеното желание за сексуален живот. В действителност, без тренировки и добра храна наддаване на тегло е почти невъзможно. Коментарите за метан алфа фарма говорят за неговата висока ефективност в комбинация с тестостерон.


 





Тагове:   METHANDIENONE,   alphabol,   metan alpha pharma,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anabolbg
Категория: Спорт
Прочетен: 83247
Постинги: 22
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930